INSTAL · LACIONS – EQUIPAMENT

[rev_slider Instalazioak]

AULA (PLANTA BAIXA)
Aquesta sala té tres zones :

  • Skate Bowl : La millor manera de posar en pràctica les maniobres del surf és a través del patinet o skate . Disposem d'una rampa amb forma d'ona en la practiquem la tècnica i maniobres del surf . En efecte, el skate , és molt adequat per millorar la tècnica del surf ja que a més de treballar la coordinació de les diferents parts del cos , s'utilitzen els mateixos músculs que quan surfeamos les onades , la qual cosa ajuda a desenvolupar l'aspecte físic . Així mateix l' skate és molt adequat com a mètode d'escalfament abans d'anar a surfejar .
  • Bideoteca : és un lloc preparat per veure les gravacions de les sessions de surf dels alumnes , identificar els seus errors i proposar correccions . D'una banda , els alumnes poden veure els seus enregistraments de surf , en una gran pantalla , mitjançant un projector . A més el professor es val d'uns miralls que se situen al costat aquesta pantalla per a realitzar les oportunes correccions . A més hi ha una altra pantalla i un ordinador , on es poden veure altres vídeos o imatges d'internet. La base de la bideoteca és que l'alumne pugui visualitzar i interioritzar imatges i tècniques del surf . Per tant , en aquest espai es treballen , aspectes teòrics i tècnics .
  • Gimnàs : És l'espai utilitzat per treballar l'aspecte físic . Les activitats que es realitzen són molt variades : resistència , equilibri , coordinació , estiraments etc . Asimismio es posen en pràctica altres disciplines com pilates o Asthanga ioga . Els miralls ajuden a treballar l'estètica de les postures , i millorar l'estil al surfejar .
  • IKASGELA / INSTALAZIOAK SKATE RANPA / INSTALAZIOAK

VESTUARI (PLANTA ALTA)
Aquesta zona està dividida en dues parts .

  • Zona seca : En aquest espai es troba l'oficina i el bany . A l'oficina , disposem d'una compilació de llibres , revistes i vídeos de surf , que es presten als alumnes i socis del club .
  • Zona humida: En aquesta zona es troben les dutxes i el vestidor . També hi ha un espai per deixar les taules tant de l'escola com de socis del club . Disposem de tot tipus de taules : d'iniciació , pintxos , taulers , minimalibus , fish , etc . També tenim neoprens de totes les talles i per a totes les temporades . Al vestidor , hi ha taquilles individuals , dutxes i un lloc on colgarl els neoprens . D'aquesta manera , quan el surfista entra a l'escola , pot deixar la taula i entrar a la dutxa directament i posteriorment vestir-se en un lloc més sec .
    • ALDAGELAK / INSTALAZIOAK ALDAGELAK TAULAK / INSTALAZIOAK

Leave a Comment

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-42058441-1', 'surfeskola.com'); ga('send', 'pageview');