DES 1991

1991 : Es crea la Zarauzko Surf Eskola ( ZSE ) . Mikel Troitiño i Aitor Francesena , " Gall" , van ser els primers monitors . L'escola era una cantina en ple moll , a la zona del " Mirata " ( antic mirador a la meitat de la platja )

SURF ESKOLA 1991

1994: Amb el començament de les obres del nou moll l'escola es desplaça l'escola a Beraza . Aquest any Haritz Larrañaga comença el seu camí com a professor .

ESKOLA INAUGURAZIOA / 1991 TIK

1995: l'escola es desplaça a Borgueto .

BORGETO / 1991TIK

1997 : S'imparteixen les classes de surf amb seu als serveis públics de l'ajuntament.

1998 : S'inaugura la primera seu per surfistes a Zarautz gràcies al projecte presentat per la Zarauzko Surf Eskola .

2002 : Primers cursos de perfeccionament .

2003: La Zarauzko Surf Eskola suspèn la seva activitat durant l'estiu per falta d'informació sobre les conseqüències reals de l'enfonsament del Prestigge . La mala gestió de les autoritats , irresponsabilitat i manca d'informació feia dubtar de la qualitat de l'aigua i les seves possibles conseqüències .

2004 : Aitor Francesena " Gall" , cofundador de l'escola i monitor des dels seus començaments decideix deixar l'escola per dedicar-se de ple a la preparació de surfistes d'alt rendiment .

2005 : L'escola publica un DVD didàctic , " Aprenent a agafar ones " .

DVD APRENDIENDO A / 1991TIK

2006 : comencen les obres de la que serà la nova escola. Mentrestant segueixen els cursos al local que té la Zarauzko Surf Elkartea als baixos del restaurant Karlos Arguiñano .

2007 : L'escola publica un altre DVD didàctic de perfeccionament , " Maniobres bàsiques del surf " .

MANIOBRAS BÁSICAS / SARRERA

2008 . L'escola publica un tercer DVD didàctic que recopila en basc els dos DVD didàctics anteriors , més un llibre resum : " hastapen ikastaro didaktikoa " , " hobekuntza ikastaro didaktikoa " eta " uhinekin jolasean " . Aquest mateix any , l'escola canvia la seva seu a Donibane plaça per tal de millorar els seus serveis i tecnificació .

TAULAK ERAMATEN / SAIO 1

L'any 2013 , Mikel Troitiño i Haritz Larrañaga , publiquen la "Guia de surf del País Basc" . Es tracta d'una guia publicada Euskara i anglès en què apareixen més de cent rompents . A més la guia ofereix informació sobre la manera de trobar bones ones .

1370511226_2

Leave a Comment

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-42058441-1', 'surfeskola.com'); ga('send', 'pageview');