BAGA SURF CLUB

El club de Surf " Zarauzko Surf Baga kirol Elkartea " , promociona gran varietat d'activitats que uneixen el surf i la cultura . Els socis del club prenen part en les activitats que s'organitzen , sempre intentat defensar la diversitat i varietat de models en el món del surf .

GLISSEGUNA

El club , pren part en l'organització del " glisseguna " , esdeveniment que se celebra cada any a Anglet . ( França ) aquest dia se celebren competicions de surf , exhibicions de skate , danses basques , sessions de kapoeira i break dance etc. , Tot això dins d'un clima euskaldun autèntic . A més participa en el campionat " Lafitenia Laxai " que se celebra a Sant Joan Lohitzune tots els anys.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SAHARAUTZ

L'associació Saharautz , cada estiu organitza diferents activitats d'acollida per als nens Sahrauís que vénen a Zarautz . Entre aquestes activitats hi ha la festa de la platja , amb classes de surf i tot tipus de jocs aquàtics . Aquest dia, el Club , ofereix classes de surf gratuïtes als nen sahrauís i col · labora en l'organització dels jocs aquàtics.

KANTAURI SURF LLIGA

El club Baga , en el si de la organizaicón Euskadi Herria Kirola , va crear la lliga de surf " Kantauri Surf Lliga" , amb el propòsit de crear un nou model de campionat i al mateix temps , reunir tots els surfistes d'Euskal Herria .

Es tracta d' d'un model de Campionat innovador , en el sentits que el guanyador no es decideix en un sol campionat sinó en campionats successius dins d'una lliga . A més , es tracta d'un campionat en grups mixtos formats per noies , nois i nens.

KSL

JORNADES OBERTES DE SURF

El club " Zarauzko Surf Baga Kirol Elkartea " organitza les jornades obertes de surf , amb l'objectiu d'apropar el surf als zarauztarras . En aquestes jornades s'ofereixen classes de surf als pares dels alumnes . De vegades els mateixos alumnes col · laboren ensenyant a surfejar als seus pares . A més , en les instal · lacions de l'escola es realitzen projeccions de bideos i posterior tertúlia sobre temes diversos relacionats amb el surf , com els models en el món del surf , beneficis i dificultats de participar en campionats , responsabilitats a l'hora d'aconseguir patrocinadors, actitud a l'aigua, etc .

Així mateix , s'organitza un taller de reciclatge de material de surf , es venen o intercanvia material de surf de segona mà etc ..

VIATGES DE SURF

Els socis del Club , realitzen diferents viatges al llarg de l' any. Algunes de les sortides que s'han fet recentment: Illa La Graciosa 2011-2012, Portugal , 2013 ; Pirineus a fer snow de muntanya , l'aresta del Txindoki , sortides a diferents ones del cantàbric , pàdel surf al Bidasoa etc. Es realitzen intercanvis amb Clubs de Surf de Bizkaia i Lapurdi , sortides a rius per practicar el Paddle surf , sortida a agafar l'ona que provoca el fenomen "Li mascaret " al riu " Dordonya " de França 2011 etc.

Surf trips

Leave a Comment

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-42058441-1', 'surfeskola.com'); ga('send', 'pageview');